Rozencakejes
Voor wie het nog niet door had: ik ben een snoeper. Of eigenlijk moet ik zeggen: ik ben een selectieve snoeper. Zelfgebakken cakejes of patΓ©kes, die gaan bij mij altijd…
Voor wie het nog niet door had: ik ben een snoeper. Of eigenlijk moet ik zeggen: ik ben een selectieve snoeper. Zelfgebakken cakejes of patΓ©kes, die gaan bij mij altijd…
In de lente heb ik altijd zin in lichte, groene gerechtjes. Zoals bijvoorbeeld in deze lekkere soep met twee ΓΌberzuiverende lentekruiden: look-zonder-look en daslook. IngrediΓ«nten: 1 dikke ui, grofgesneden 1/2…
Hmm, wat doe je dan als je pas om half acht 's avonds thuis komt, bijna scheurt van de honger en er niets in de koelkast staat dat je snel…
Zelf een kip braden: wat kan dat toch lekker zijn! Het volgende receptΒ isΒ als je't mij vraagt echt om duimen en vingers af te likken! IngrediΓ«nten: een braadkip 2 biologische citroenen…
Voor alle chocoladeliefhebbersΒ zijn deze browniesΒ misschien een goed idee als versnapering bij de koffie tijdens de feestdagen die eraan zitten te komen. Ik vind 'Γ©chte' brownies vaak te zwaar en daarom…
Ken je dat: die prikkel in je keel die de komst van een verkoudheid aankondigt? Begin deze week werd ik die prikkel gewaar, maar ik was niet van plan om…
Pompoen is één van mijn favoriete herfst- en wintergroenten en het verbaast mij altijd als mensen zeggen dat ze het enkel gebruiken als soepgroente. Ik gebruik pompoen vaak als…
Mijn vader kweekt de allerbeste aardappelen op aarde. Echt. Elk jaar opnieuw, wanneer zijn aardappelenvoorraad afneemt en ik weer op de winkel aangewezen ben voor mijn aardappelenvangst, zit ik met…
Soms heb ik totaaaal geen inspiratie om te koken. Wat ik dan meestal doe is even een kijkje nemen in de koelkast om te zien welke ingrediΓ«nten ik een beetje…
Soep is mijn fastfood. Er gaat geen week voorbij zonder een grote ketel verse soep in de koelkast. Een dikke, voedzame soep, zoals deze van geroosterde butternut, kan aangevuld met…