Je bent niet wat je eet, je bent wat je verteert!

Opstaan met  een platte buik, maar aan het einde van de dag rond je taille een kledingsmaat groter nodig hebben. Voor veel mensen, in het bijzonder vrouwen, is het helaas herkenbaar. Een chronisch slechte spijsvertering leidt tot een opgeblazen gevoel, een verkrampte buik en zure oprispingen. Maar wist je dat het ook voedselintoleranties kan uitlokken? En dat je spijsvertering voor een groot stuk bepaalt hoe gezond, fit en mentaal veerkrachtig je bent? Dit boek laat je zien hoe je je spijsverteringsklachten onder controle krijgt met simpele interventies, zodat je eindelijk weer dat superbuikgevoel hebt.

SuperBUIKgevoel is voor jou als:

  • je het beu bent om elke avond opnieuw af te rekenen met vermoeidheid en een opgeblazen, pijnlijke buik
  • je er genoeg van hebt op beperkt te zijn in je voedingskeuze, omdat je zoveel voedingsmiddelen niet lijkt te verdragen
  • je wilt leren hoe spijsverteringsproblemen en voedingsintoleranties ontstaan en hoe je ze kunt aanpakken
  • je je eetbuien onder controle wilt krijgen, zodat je je weer super voelt in plaats van lusteloos en opgezwollen.

Koop bij bol.com

Het eerste kruidige lifestyleboek speciaal voor vrouwen

PMS, onregelmatige menstruatie, emotionele rollercoasters, geen zin in seks, menopauzekwaaltjes en een gebrek aan energie en joie de vivre. Deze problemen hebben een vaak niet te onderschatten invloed op de levenskwaliteit van vele vrouwen.

Het antwoord van de medische wereld hierop is meestal hormonale medicatie of antidepressiva: geneesmiddelen die het symptoom misschien wel onderdrukken, maar weinig veranderen aan de oorzaak van het probleem.

Veel voorkomende vrouwelijke kwaaltjes vinden hun oorzaak echter in een niet-optimale levenswijze en kunnen daarom vaak worden opgelost door een aantal simpele veranderingen in de levensstijl en mindset. Dit boek biedt je de nodige kennis om de controle te herwinnen over je eigen gezondheid en gidst je stap voor stap doorheen een natuurlijke aanpak waarmee je vrouwelijke kwaaltjes voorgoed vaarwel mag zeggen.

Mijn complimenten over Puur Natuurlijk Vrouw! Ik leende het in de bib, en twee dagen later had ik het al gekocht. Drie weken later deed ik er nog eentje cadeau aan mijn schoonzusje! Eindelijk een boek waar je echt praktisch iets mee kan!
Leen

Een van de weinige non-fictie boeken die je van de eerste tot de laatste pagina gemakkelijk uitleest. Erg inspirerend, ik kan het boek en de remedies niet meer missen! – Aldhissla

Koop bij bol.com

Sluit Menu