Zoek je een natuurlijke oplossing voor vervelende kwaaltjes? Dan is dit boek voor jou. In Kleine kwaaltjes, krachtige kruiden neemt Anntje Peeters je op sleeptouw.

(Klik op de cover om te bestellen)

Ontdek welke bekende en minder bekende kruiden je inzet tegen veelvoorkomende, soms hardnekkige maar makkelijk te verhelpen ongemakken.

 • Wat zijn de beste kruiden tegen hoest?
 • Hoe verhelp je menstruatiekrampen op natuurlijke wijze?
 • Wat doe je tegen zure oprispingen als je geen maagzuurremmers wil nemen?
 • Welke kruidenlotion gebruik je voor mooi, glanzend haar en een stralende huid?
 • Welk kruidenpreparaat verlost je van constipatie?
 • En wat doe je bij slapeloosheid, jeuk, zonnebrand, burn-out, vermoeidheid, spierpijn of hoofdpijn?

Anntje weet raad. Naast een grondige beschrijving van de heilzame kruiden bevat dit boek een handig opzoekregister. Je ontdekt Anntjes favoriete kruidenrecepten en leert hoe je makkelijk je eigen natuurlijke remedies maakt.

Boost je metabolisme om eindelijk blijvend af te rekenen met energiegebrek, spijsverteringsproblemen, hormonale klachten en overtollige kilo’s

(Klik op de cover om te bestellen)

Moeilijk op gewicht kunnen blijven en gezondheidsklachten als energiegebrek, spijsverteringsproblemen, slaapstoornissen en hormonale klachten hebben één ding gemeen: aan de basis ligt vaak een haperend metabolisme. Heel wat mensen zoeken een oplossing voor deze symptomen in het volgen van allerlei voedingstrends. Aanvankelijk zorgen die dikwijls voor schitterende resultaten, maar wanneer na een tijdje de klachten – de zere buik, de kilo’s, de vermoeidheid – gewoon terugkeren, volgt de ontnuchtering.

Het probleem ligt vaak bij het metabolisme, dat voor de energieproductie in je lichaam instaat en het slank en gezond houdt. Voedings- en levensstijlkeuzes kunnen je metabolisme maken of kraken. Maak je de verkeerde keuzes, dan is het niet te verwonderen dat wat je ook doet, uiteindelijk niets lijkt te helpen.

Dit boek is voor jou als je:

 • Al meerdere diëten of voedingstrends gevolgd hebt, maar daar geen langdurige oplossing in vond.
 • Last hebt van allerlei vage klachten, waaronder moeilijke spijsvertering, constipatie, energiegebrek, hormonale problemen, haarverlies, slaapproblemen en moeilijk op gewicht blijven.
 • Het beu bent om stress te hebben van alle voedingsregels en je opnieuw voedselvrijheid wil ervaren.
 • Wil weten hoe je lichaam voedsel verwerkt en hoe dat je metabolisme positief of negatief beïnvloedt (zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van wat healthhypes je voorschrijven).

Pak menopauzeklachten als opvliegers, stemmingswisselingen, gewichtstoename en laag libido aan met natuurlijke middelen.

De hormonale veranderingen die de menopauze met zich meebrengt, kunnen een weerslag hebben op veel aspecten van je leven. Opvliegers, slapeloosheid, stemmingswisselingen, gewichtstoename, haarverlies en een laag libido zijn slechts een kleine greep uit de ongemakken waar vrouwen steeds vaker natuurlijke oplossingen voor zoeken.

In Puur natuurlijk door de menopauze geeft Anntje Peeters je een praktisch overzicht van de natuurlijke middelen en de kruiden die je kan inzetten om klachten doeltreffend te voorkomen of verhelpen zonder bijwerkingen. Enkele simpele aanpassingen aan je levensstijl en voeding in combinatie met een paar doeltreffende kruiden kan alles zijn wat je nodig hebt om deze nieuwe levensfase krachtig en energiek in te gaan.

Wat een wijs en handig boekje vol met bruikbare adviezen heeft de Vlaamse gezondheidscoach en herboriste Anntje Peeters geschreven met Puur natuurlijk door de menopauze! Een boekje wat ik elke vrouw aanraad, ongeacht haar leeftijd. Een boekje waarin de wijsheid van de natuur zelf, waar bij gewoon onderdeel van zijn, haar krachtige en wijze plaats in mag nemen en dat mag naar mijn mening in het leven van geen enkele vrouw ontbreken.

Koop bij bol.com

Je bent niet wat je eet, je bent wat je verteert!

Opstaan met  een platte buik, maar aan het einde van de dag rond je taille een kledingsmaat groter nodig hebben. Voor veel mensen, in het bijzonder vrouwen, is het helaas herkenbaar. Een chronisch slechte spijsvertering leidt tot een opgeblazen gevoel, een verkrampte buik en zure oprispingen. Maar wist je dat het ook voedselintoleranties kan uitlokken? En dat je spijsvertering voor een groot stuk bepaalt hoe gezond, fit en mentaal veerkrachtig je bent? Dit boek laat je zien hoe je je spijsverteringsklachten onder controle krijgt met simpele interventies, zodat je eindelijk weer dat superbuikgevoel hebt.

SuperBUIKgevoel is voor jou als:

 • je het beu bent om elke avond opnieuw af te rekenen met vermoeidheid en een opgeblazen, pijnlijke buik
 • je er genoeg van hebt op beperkt te zijn in je voedingskeuze, omdat je zoveel voedingsmiddelen niet lijkt te verdragen
 • je wilt leren hoe spijsverteringsproblemen en voedingsintoleranties ontstaan en hoe je ze kunt aanpakken
 • je je eetbuien onder controle wilt krijgen, zodat je je weer super voelt in plaats van lusteloos en opgezwollen.

Al veel gelezen en uitgeprobeerd ivm met voedingsproblemen, maar dit is eindelijk een boek waar werkelijk tips in staan die op termijn echt helpen als je ze volgt. Een echte aanrader!

Koop bij bol.com

Het eerste kruidige lifestyleboek speciaal voor vrouwen

PMS, onregelmatige menstruatie, emotionele rollercoasters, geen zin in seks, menopauzekwaaltjes en een gebrek aan energie en joie de vivre. Deze problemen hebben een vaak niet te onderschatten invloed op de levenskwaliteit van vele vrouwen.

Het antwoord van de medische wereld hierop is meestal hormonale medicatie of antidepressiva: geneesmiddelen die het symptoom misschien wel onderdrukken, maar weinig veranderen aan de oorzaak van het probleem.

Veel voorkomende vrouwelijke kwaaltjes vinden hun oorzaak echter in een niet-optimale levenswijze en kunnen daarom vaak worden opgelost door een aantal simpele veranderingen in de levensstijl en mindset. Dit boek biedt je de nodige kennis om de controle te herwinnen over je eigen gezondheid en gidst je stap voor stap doorheen een natuurlijke aanpak waarmee je vrouwelijke kwaaltjes voorgoed vaarwel mag zeggen.

Mijn complimenten over Puur Natuurlijk Vrouw! Ik leende het in de bib, en twee dagen later had ik het al gekocht. Drie weken later deed ik er nog eentje cadeau aan mijn schoonzusje! Eindelijk een boek waar je echt praktisch iets mee kan!
Leen

Dit is een boek dat iedere vrouw zou moeten lezen!  Trien

Koop bij bol.com