Contactformulier

Voor vragen in verband met de trainingen, de website of mijn diensten kan je mailen of het contactformulier hieronder gebruiken. Ik probeer je dan zo snel mogelijk te antwoorden.

Wil je feedback geven over mijn aanbod (blog, boeken, ledensite, workshops…)? Ideeën, suggesties? Ook steeds welkom, en ik deel leuke verhalen graag op de site.

    Andere vragen?

    Ik krijg heel veel mails met vragen over gezondheidsproblemen. Het is voor mij, gezien de beperkte tijd die ik heb, onmogelijk om op al die vragen te antwoorden. Daarbij is de informatie die ik deel vooral bedoeld als gezondheidspreventie en om kleine kwaaltjes het hoofd te bieden. Kruiden zijn geen natuurlijke vervangmiddelen voor medicatie. Ik geloof niet in het adagium: ‘Neem kruid X in tegen kwaal Y’. Ik geloof dat kruiden vooral afgestemd moeten worden op een persoon. En dat vraagt een grondige anamnese.

    Algemene vragen die vaker terug komen, probeer ik zoveel mogelijk te beantwoorden in een blogpost, video of training zodat iedereen iets aan het antwoord heeft.

     

    Sociale media