Vijf tips voor een gezonde voeding
Wel of geen vlees, wel of geen zuivel, wel of geen gluten, wel of geen soja, β¦ en zo kan je nog een tijdje doorgaan. Gezond eten, je hoofd zou…
Wel of geen vlees, wel of geen zuivel, wel of geen gluten, wel of geen soja, β¦ en zo kan je nog een tijdje doorgaan. Gezond eten, je hoofd zou…
Cholesterol, het is een echte hype. Media en reclame slaan je rond de oren met eenzijdige berichten over deze stof en het is ook een gespreksonderwerp dat vaak naar boven…
Raw food... En of het in is! In de natuurwinkel waar ik vaak kom is de ruimte met vacuΓΌm verpakte raw food producten zowat vertwintigdubbeld. Ook in tijdschriften en op…
Stressbeheersing was nooit mijn sterkste kant. Aangezien het steeds drukker en drukker wordt en de minuten steeds sneller lijken weg te tikken, heb ik daar iets op bedacht. Ken je…
Ik durf het bijna niet zeggen, maar ik ben een "foodsnob". Althans, dat zegt mijn Lief me vaak. Sinds jaar en dag ben ik gewend van zo goed als alles…
Ik ben een grote fan van de middeltjes van de bomma. Waarom? Omdat de bomma heel wijs was. Toen de dieren nog spraken en er nog geen modieuze tijdschriften bestonden…
Gezond eten is omslachtig, moeilijk, ingewikkeld en enkel voor mensen met veel tijd en veel geld. Althans, dat is een uitspraak die ik heel vaak hoor als het op gezond…
Melkwei en in zijn commerciΓ«le vorm Molkosan,Β is een goed product om in te schakelen tijdens het prille voorjaar. Mijn liaison met Molkosan begon al in mijn tienerjaren, toen mijn vader…
Er was eens een man en die heette Vogel... Alfred Vogel om volledig te zijn. Alfred Vogel betekende voor mij de eerste onderdompeling in de wereld van de natuurgeneeskunde. Mijn…
Vorige vrijdag was ik te gast bij De Madammen op radio 2, waar ik het mocht hebben over zuiveren met lentekruiden. Het volledige interview kan je hier beluisteren.