Kippenbillen met erwtjes uit de oven

Na afloop van de trainingen over het metabolisme vragen veel mensen me om kookinspiratie. Daarom ben ik van plan om op deze blog opnieuw regelmatiger te delen wat er op…

Recepten 1 reactie

Bietenkvass

Bieten kvass is een gefermenteerde drank die afkomstig is uit Oekraïne en die voor je lijf heel wat goeds doet. Gefermenteerde dranken of voedsel zijn een ware zegen voor je…

Recepten 3 reacties

Ricottataart met frambozen

De frambozen zijn hier in de tuin al zo rijp dat ze van de struiken beginnen te vallen. Plukken en verwerken dus maar. Bijvoorbeeld in een lekkere kaastaart. Ricotta is…

Recepten 2 reacties

Butternut met spinazie en feta

Dit gerechtje is geïnspireerd op een Zuid-Afrikaans recept. Supersimpel én superlekker. Je hebt de volgende ingrediënten nodig voor 2 personen:  1 butternut 1 volle zak spinazie 1 grote ui 3…

Recepten 13 reacties

Linguine alla carbonara

Een échte carbonara is mijn versie van fast food. Daarnaast is er volgens mij ook geen enkel beter gerecht om de zenuwen tot bedaren te brengen na een stressvolle situatie.…

Recepten 1 reactie

Kriekencrumble met gember

Onlangs had ik voor het eerst sinds lang nog eens heel veel zin in krieken. Ze schreeuwden me toe in de biowinkel en dus belandden ze in mijn kar. Eenmaal…

Recepten 4 reacties