• Berichtcategorie:Video
 • Bericht reacties:8 Reacties
 • Leestijd:1 minuten gelezen

Wil jij ook een SuperBUIKgevoel? Dan kan je het boek bestellen via deze link.

Deel deze pagina:

Deze post heeft 8 reacties

 1. Mel

  Leuk! Komt er ook een ebook versie van uit?

  1. Anntje Peeters

   Voorlopig nog niet, wie weet in de toekomst …

 2. ellen

  Mooi en zeer eenvoudig, overzichtelijk uitgelegd Anntje. Mooi! Gefeliciteerd met je boek. Je zal hier zeker veel reacties op krijgen. warme groetjes Ellen.

 3. Piet

  Boeiend en leerrijk. Heb je details (vb. fabrikant, merk, ..) van zo’n flesje sinaasbitters en waar kan ik het kopen?

  1. Anntje Peeters

   De sinaasbitters die ik hier bij had, zijn naar eigen recept. Het staat ook in mijn boek en is supermakkelijk te maken. Succes!

 4. Noëlla

  U had een tijd geleden een in uw rubriek ‘Kruidig Leven’ een artikel over Guldenroede, Kan ik dit ook op de website vinden?
  Hartelijk dank, Noëlla

  1. Anntje Peeters

   Dag Noëlla, de columns van Primo vind je helaas niet op mijn website. Al denk ik wel dat ik hier ook al eens iets geschreven heb over guldenroede. Je kan steeds de zoekfunctie (vergrootglas rechts bovenaan) gebruiken om op trefwoord te zoeken.

 5. Claudia

  Fantastisch boek, goed geschreven, haalt alles wat ik allang wist terug naar boven maar nu in een modern en veel toegankelijker kleedje. Ik ben al terug bezig met kuzu te gebruiken, de oefening ‘Nauli’ doe ik dagelijks, ik let nog meer op mijn ademhaling, de gember die ik al en hele tijd wel in huis liggen had, gebruik ik nu samen met citroen voor het beter verwerken van bv.zware maaltijden, ik bak al meer dan 25 jaar brood, ook een periode daarvan met zuurdesem, daar zal ik opnieuw mee beginnen, de ginger ale zal ik zeker uitproberen want een frisdrankliefhebber ben ik absoluut niet maar ik lust wel eens een ander drankje, ken je ‘ginger love’? Ik koop binnenkort kool en maak mijn eigen gefermenteerde kool! Mijn mama heeft net het jammerlijke nieuws gekregen dat ze vlekken heeft op de lever, dus kanker maar ik heb rammenas al in mijn dagelijkse menu opgenomen en dus ook aan haar doorgegeven, het maakt misschien haar volgende periode wat draaglijker. Super boek Anntje! Dikke proficiat.

Geef een reactie