• Berichtcategorie:Video
 • Bericht reacties:6 Reacties
 • Leestijd:1 minuten gelezen

Wil jij ook een SuperBUIKgevoel? Dan kan je het boek bestellen via deze link.

Deel deze pagina:

Deze post heeft 6 reacties

 1. Dorien Desmet

  Leuk interview! Ik zou graag zo een flesje bittere kruidzn kopen maar ben reeds naar Kruidvat geweest en dat hadden ze niet. Waar zou ik dit kunnen kopen en hoeveel van het kruidenflesje zet je in het glas? Dit voor iedere maaltijd ( 3 x per dag?). Bedankt!

  1. Anntje Peeters

   Hoi Dorien, het recept van de bittertjes staat in het boek. Je vindt zeker wel tincturen van bittere kruiden (paardenbloem, artisjok, …) bij de natuurwinkel of een mix ervan. Bij de supermarkt en drankenhandel hebben ze ook van die bittertjes die gebruikt worden om bij cocktails te doen. Die bevatten meestal ook een mix van bittere kruiden, al kan ik je niets vertellen over de kwaliteit ervan. Het beste is dat je ze zelf maakt. Succes!

 2. Linda Sabbe

  Beste Anntje,
  graag had ik van jou vernomen hoe ik aan bvb sinaasbitter kan geraken. Ik ben naar de site geweest ” superfoodsonline” maar daar heb ik het befaamde kleine bruine flesje met bitters niet kunnen kopen. Wat wel te koop is in mn plaatselijke biowinkel is een fles ” zweedse kruiden elexir”. Mag dit ook of is dat hetzelfde niet als hetgeen jij aanraadt op de radio en ROB TV? Mijn dochter heeft al sedert haar jeugd op zn best een half leven door haar Prikkelbare darm . Ze heeft al vanalles geprobeerd en ik wil haar nu jouw remedie doorgeven maar dan wil ik zeker zijn dat ik haar het juiste geef.

  1. Anntje Peeters

   Dag Linda, in het Zweedse kruidenbitter zit meestal ook senna, en dat is erg prikkelend voor de darmen. Ik zou het dus niet gebruiken. De recepten van verschillende bitters vind je in mijn boek. Het is echt supersimpel om te maken. Als je het wil aankopen, dan kan je angostura bitters in de supermarkt vinden. Deze zijn uiteraard niet zo puur als wat je zelf maakt, maar er zitten ook bittere kruiden in die goed zijn voor je spijsvertering. Succes!

 3. Chantal

  Dag Anntje,
  Ik las je beide boeken, in het boek ” super natuurlijk vrouw ” schrijf je dat je met goudsbloemen ijsthee kan maken (10gr gedroogde bloemen op 1l water 1 nacht laten trekken)
  In het boek ” superbuikgevoel” lees ik dat je 2 eetlepels gedroogde goudsbloemen neemt op 1l water en een half uur laten trekken voor het herstel van de darmwand.
  Wat is het verschil tussen deze 2 remedies??
  Beide boeken zijn alvast super leuk om te lezen, al veel geleerd en uitgeprobeerd.
  Dank hiervoor!
  Super blije buik groetjes

  1. Anntje Peeters

   Dag Chantal, dankje voor je berichtje.

   Het verschil tussen de twee bereidingsvormen: bij de goudsbloemen ijsthee uit ‘Puur Natuurlijk Vrouw’ ga je vooral voor de mineralen en de vitaminen uit de goudsbloemen. Het duurt langer vooraleer die uit het kruid oplossen in water. De thee uit SuperBuIKgevoel ontrekt vooral de bitterstoffen en de allantoïne voor je darmen.
   Hopelijk is het een beetje duidelijk zo?

   Groetjes!

Geef een reactie