Puur Natuurlijk Vrouw

Het eerste kruidige lifestyleboek speciaal voor vrouwen

Een frisse kijk op kruidenremedies en verwennerijen voor meer joie de vivre, door Anntje Peeters, herboriste, kruidenblogster en gezondheidscoach

Mijn complimenten over Puur Natuurlijk Vrouw! Ik leende het in de bib, en twee dagen later had ik het al gekocht. Drie weken later deed ik er nog eentje cadeau aan mijn schoonzusje 🙂 Eindelijk een boek waar je echt praktisch iets mee kan!
Leen

Een van de weinige non-fictie boeken die je van de eerste tot de laatste pagina gemakkelijk uitleest. Erg inspirerend, ik kan het boek en de remedies niet meer missen! – Aldhissla

 

PMS, onregelmatige menstruatie, emotionele rollercoasters, geen zin in seks, menopauzekwaaltjes en een gebrek aan energie en joie de vivre. Deze problemen hebben een vaak niet te onderschatten invloed op de levenskwaliteit van vele vrouwen.

Het antwoord van de medische wereld hierop is meestal hormonale medicatie of antidepressiva: geneesmiddelen die het symptoom misschien wel onderdrukken, maar weinig veranderen aan de oorzaak van het probleem.

Veel voorkomende vrouwelijke kwaaltjes vinden hun oorzaak echter in een niet-optimale levenswijze en kunnen daarom vaak worden opgelost door een aantal simpele veranderingen in de levensstijl en mindset. Dit boek biedt je de nodige kennis om de controle te herwinnen over je eigen gezondheid en gidst je stap voor stap doorheen een natuurlijke aanpak waarmee je vrouwelijke kwaaltjes voorgoed vaarwel mag zeggen.

Koop bij bol.com

 

Waarom ik het boek schreef

Overzicht van de hoofdstukken en hun inhoud

Laat hieronder weten wat je van het boek vindt:

[fbcomments]

Online bestellen?

Je kan de knop hieronder gebruiken voor een snelle levering en gratis verzending.
Koop bij bol.com

Ken je andere pure, natuurlijke vrouwen? Deel dan zeker deze pagina!