Pak menopauzeklachten als opvliegers, stemmingswisselingen, gewichtstoename en laag libido aan met natuurlijke middelen. De hormonale veranderingen die de menopauze met zich meebrengt, kunnen een weerslag hebben op veel aspecten van je leven. Opvliegers, slapeloosheid, stemmingswisselingen, gewichtstoename, haarverlies en een laag libido zijn slechts een kleine greep uit de ongemakken waar vrouwen steeds vaker natuurlijke oplossingen voor zoeken. In Puur natuurlijk door de menopauze geeft Anntje Peeters je een praktisch overzicht van de natuurlijke middelen en de kruiden die je kan inzetten om klachten doeltreffend te voorkomen of verhelpen zonder bijwerkingen. Enkele simpele aanpassingen aan je levensstijl en voeding in combinatie met een paar doeltreffende kruiden kan alles zijn wat je nodig hebt om deze nieuwe levensfase krachtig en energiek in te gaan.

10 kruidenremedies om zeker in huis te hebben

[xyz-ihs snippet="Mailchimp-signup"]

Na aanmelding krijg je het ebook met mijn 10 beste kruidenremedies die je zelf kan maken, en wekelijkse mails met kruidige gezondheidstips.

Mijn andere boeken

×
×

Winkelmand

Na aanmelding krijg je het ebook met mijn 10 beste kruidenremedies die je zelf kan maken, en wekelijkse mails met kruidige gezondheidstips, waar je op elk moment kan van afmelden.