Laden Workshops

« Alle Workshops

Kruiden tegen huidkwaaltjes – Online cursus

29 oktober om 10:00 tot 12:00

Kruiden kunnen zowel inwendig als uitwendig een verzorgende en genezende invloed hebben op onze huid. Huidproblemen als eczema, acne en schimmelinfecties reageren doorgaans erg goed op kruiden en ook bij insectenbeten, zonnebrand of lichte brandwonden, cellulite of ouderdomsvlekjes kunnen kruiden een positieve invloed hebben.

Aangezien de gezondheid van je huid zowel van binnen als van buiten komt, wordt er tijdens deze cursus ingegaan op de kruiden die je inwendig én uitwendig kunnen helpen om een huidprobleem op te lossen.

In deze cursus leer je:

  • Welke lichaamsprocessen er van invloed zijn op de gezondheid van je huid en hoe je ze met kruiden kan ondersteunen.
  • Welke de topkruiden zijn voor een gezonde huid, wat ze doen en hoe je ze gebruikt. (Inwendig gebruik)
  • Een overzicht van veelvoorkomende huidproblemen en hun bijbehorende kruidenremedies, waaronder: acne, dermatitis/eczeem, voetschimmel, insectenbeten, zonnebrand/lichte brandwonden, spataders/spider veins, wratjes, …
  • Hoe je super simpele kruidenremedies kan maken voor uitwendig gebruik, waaronder een verzorgende kruidenolie en -zalf.

Wil je tijdens de demo van de verzorgende producten graag meedoen en je eigen zalfje maken? Dan stuur ik je op voorhand de ingrediëntenlijst door. In deze cursus werken we enkel met producten die heel makkelijk verkrijgbaar zijn.

Wanneer? Zaterdag 29 oktober 2022 van 10 tot ongeveer 12 uur.

Waar? Online, via Zoom. Je krijgt een link van zodra je inschrijving inorde is.

Inschrijven? Stuur een mail naar anntje@kruidigleven.be

Prijs? 57 euro, syllabus inbegrepen.

Na bevestiging van je inschrijving krijg je de betalingsmodaliteiten. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. De link naar de cursus ontvang je een aantal dagen voor aanvang van de cursus. Aangezien ik heel veel zorg en tijd besteed aan het uitwerken van de cursussen, is een inschrijving geldig voor 1 persoon en kan de cursus en bijbehorend cursusmateriaal niet gedeeld worden met anderen.

 

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
10:00 tot 12:00

Geef een antwoord